Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به اینکه در چند کشور توصیه شده برخی از بیماران مسن‌تر چهار دوز واکسن کووید-۱۹ دریافت کنند، یک مرد متهم است که تعداد زیادی واکسن را با هدف کلاهبرداری دریافت کرده است.

به گزارش نیوزویک، این مرد ۶۱ ساله اهل آلمان که نامش فاش نشده، متهم است که حداقل ۸۷ دوز واکسن کووید دریافت کرده که گاهی اوقات به سه نوبت در روز می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ظاهراً برنامه او جمع آوری کارت‌های واکسن پر شده برای فروش به افراد مخالف واکسن بوده است.

سخنگوی این سازمان به روزنامه محلی «فری پرس» گفت که او اکنون تحت بررسی مقامات آلمانی قرار دارد. گمان می‌رود که او در سایت‌های مختلف واکسیناسیون با کارت‌های خالی متفاوتی که نام واقعی او روی آن‌ها نوشته شده بود، حاضر شده است. پس از تکمیل آنها، او به روشی آن‌ها را تغییر می‌داد تا نام خود را حذف کند و آن‌ها را به طرفداران ضد واکسیناسیون می‌فروخت.

بیشتر بخوانید

زنی برای تزریق واکسن کرونای همسرش او را با طناب بست! + فیلم

مبلغی که او از این اقدام متقلبانه به دست آورده در حال حاضر مشخص نیست. پس از اینکه کارکنان صلیب سرخ متوجه او شدند، به آن‌ها گفته شد که هر زمان که در محل واکسیناسیون ظاهر شد به پلیس اطلاع دهند. همچنین اعتقاد بر این است که این مرد هر بار اطلاعات نادرستی در مورد سابقه پزشکی خود داده است که به او اجازه می‌دهد محدودیت‌های تعداد واکسن‌هایی را که ساکنان آلمان مجاز به دریافت آن هستند دور بزند.

فری پرس گزارش داد که این مرد به ندرت کارت بیمه درمانی خود را هنگام ثبت نام برای عکسبرداری ارائه می‌کرد. اگر او اطلاعات بیمه‌ای می‌داد، ممکن بود زودتر اقدامات غیر قانونی او مورد توجه قرار گیرد.

۸۷ بار واکسیناسیون که در حال حاضر توسط مقامات شناخته شده است از زاکسن سرچشمه می‌گیرد. گمان می‌رود که این مرد کلاهبرداری‌های دیگری را هم در سابقه داشته باشد، بنابراین تحقیقات در حال حاضر در سایر ایالت‌های آلمان در حال انجام است. اولین واکسیناسیون شناخته شده او ظاهراً در جولای ۲۰۲۱ انجام شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان فضای مجازی اخبار داغ فضای مجازی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسن کرونا کلاهبرداری جدید واکسیناسیون کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۴۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، بنابر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشور‌هایی که زائران آن‌ها عازم سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک را انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

براساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از دارو‌هایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند، علاوه بر این، در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

دیگر خبرها

  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • خداحافظ رئال: رائول روی نیمکت تیم آلمانی!